Toimintakertomus

RIIHIMÄEN LUKION SENIORIKILTA RY

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018

Riihimäen Lukion Seniorikilta ry on perustettu 12.10.1990. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Riihimäen lukion ja sen edeltäjä koulujen oppilaiden, opettajien ja muun henkilökunnan yhdyssiteenä sekä koulujen perinteen vaalijana.

 Seniorikillan hallitus vuonna 2018: Aija Torttila , puheenjohtaja (ml maksuliikenne, muut sihteerin jäsensihteerin tehtävät, nettisivut) , Tarja Holi, sihteeri (kokouspöytäkirjat) Ulla Korpinen, Kari-Veli Lehtonen, Reijo Orava (talouskirjanpito), Timo Rajamaa, Timo Salminen, Pentti Talja, varapuheenjohtaja, Juhani Vehmas (riemuylioppilasjärjestelyt) . Hallitus on kokoontunut 3 kertaa (13.2,17.4, 2.10.)

Vuosikokous pidettiin 17.4.2018. Ennen vuosikokousta oli Studia Generalia- luento yleisölle, killan jäsenille ja 2. vuosikurssin oppilaille Vanhassa Salissa. Psykiatri ja psykoanalyytikko Leena Linna luennoi: Psykiatrisen hoidon kehityksestä sekä nuoruusiästä, masennuksesta ja ahdistuksesta. Oppilaat osallistuivat ilahduttavasti luentoon kysymyksillään.

Yhdistyksen tilintarkastajina ovat toimineet Ilkka Metsäterä ja Kai Heimonen, varalla Kari Mänty ja Tapani Kohonen. Riihimäen Lukion Seniorikillassa oli vuoden 2018 lopussa 77 ainaisjäsentä ja 71 vuosijäsentä, joista vuosijäsenmaksun maksaneita 32, ainaisjäsenmaksun maksaneita 2. Seniorikillan kunniajäseniä ovat Tapani Kohonen ja Timo Salminen.

Jäsenrekisteristeriä ja killan kotisivua: www.riihimaenlukionseniorit.net on pyritty pitämään ajan tasalla. Kotisivujen yhteydenottokaavaketta on käytetty myös julkaisutilausten tekoon sekä muuhun, lähinnä jäsenasiointiin. Seniorikilta on myynyt ”Opin teillä” historiateosta ja CD:tä sekä uutta CD:tä ”Uusien oivallusten aika”. Vanhempia historiikkeja on pyydettäessä myyty. Riemuylioppilaita kokoontui kevätjuhlaan 2018 vajaat 70.

Riihimäen Lukion Seniorikillan jakaman maapallopatsaan sai Oona Konttinen, Sini Aunolalle ja Jesse Pitkäselle myönnettiin 100 euron stipendit. Historian harrastuksesta palkittiin Opin teillä teoksilla: Eelis Kaarnalehto, Markus Vuorela, Emilia Bagge ja Anniina Reinikainen. Riemuylioppilaiden stipendin saajat olivat Aleksi Honkanen, Miikka Honkanen, Vilma-Reetta Bergman. Juhani Vehmas ja Aija Torttila kertoivat riemuylioppilaille killan toiminnasta, kannustettiin jäsenyyteen, tukeen ja pyrittiin myymään julkaisuja kevätjuhlan 2.6.2018 yhteydessä. Vuoden Senioria ei tänä vuonna valittu.

Julkaisujen hinnat v. 2018: CD-historiikit 20e/kpl (uusi ja vanha yhdessä 30e), CD:n hinta opiskelijoille 15 e, kirjan hinta edelleen 50e.

Klikkaa tätä tekstiä, jotta pääset muokkaustilaan. Muokkaustilassa voit mm. kirjoittaa tekstiä ja lisätä kuvia sekä linkkejä.